Kurtköy Mağaza
Çap Proje Editör Ekibi
15 Mart 2021

Kurtköy Mağaza

Kurtköy Mağaza

Kurtköy mağaza uygulamalarında Capproje ekibi olarak yenilikçi ve modern çözümler üretiyoruz. Mobilyanın iş ve yaşam alanlarındaki etkisini bilen ekibimiz, tasarımdan uygulamaya kadar her aşamada işlevselliği, konforu, verimliliği artıracak projeler üretiyor. Mobilya tasarım ve uygulama işlemlerinde malzeme seçimine, ürünlerin gerçek yaşamdaki işlevine, dekorasyondaki yerine çok dikkat edilmeli, sonuç odaklı çalışmalar hazırlanmalıdır.

Capproje, imza niteliğindeki çalışmalarıyla her aşamada farkını gösteriyor, şık ve kullanışlı tasarımlarla kurumsal bir imaj çiziyor. Kurtköy mağaza tasarımlarında, mağazacılık sektörüne uygun fakat aynı zamanda öncü olacak yenilikçi bir yaklaşımla proje geliştiriyoruz. Mağazacılıkta hem iş yeri sahipleri hem müşteriler aynı konforu, işlevselliği yaşamalıdır. Salt işlevsellik ile olmayacağını bilen ekibimiz, işlevselliği estetik ve kalite ile destekliyor, zamansız mağaza tasarımları yaratıyor.

Mağaza tasarım uygulamalarında süreç nasıl işliyor?

Mobilya tasarım ve uygulama projelerinde ilk aşama her zaman inceleme ile başlar. Mağaza için nasıl bir tasarım isteniyor ve nelere ihtiyaç var soruları inceleme aşamasıyla yanıtlanır. Özellikle kurumsal yapılarda mobilya tasarımlarının renkleri, formu kurumsal kimliğe uyum sağlamalıdır. İnceleme aşamasında proje taslağı az çok çıkartılır, gerekli notlar alınır. Akabinde ise kâğıt üstünde ve dijital ortamda çizimler gerçekleştirilir.

İç ve dış cephe çalışmaları ayrı ayrı ele alınarak proje üretilir. Renklerden tasarıma kadar her şey belirlendikten sonra ise daha somut aşamalara geçilir, mobilyalar üretilir. Son aşama olan montaj – uygulama, projenin bütününü görmeye imkân verir. Bu aşamada eksik herhangi bir şey var mı yok mu test edilir. Ekibimiz mağaza tasarım uygulamalarında titiz bir çalışma yürüttüklerinden ihtiyaç olan her şeyi projeye dahil ederek modern çözümler üretir.

Kurtköy mağaza tasarımında ihtiyaç duyulan mobilyalar nelerdir?

Mağazacılık sektöründe mobilyalar yoğun biçimde kullanılıyor. Mobilyalar mağaza içerisindeki sistemin işlemesinde rol oynuyor. Ürünler mobilyalardan yapılan platformlarda, vitrinlerde sergileniyor, insanlar mobilyalarda dinlenip vakit geçiriyor. Mağazaların dinlenme alanlarında dahi mobilyaları görmek mümkündür. İşbu sebeple raf sistemleri, banklar, karşılama masaları, sergileme platformları, kafe – restoran mobilyaları, mağaza iç ve dış cephe kaplamaları gibi birçok ürün mağaza mobilyaları kategorisinde yer alıyor. Nasıl bir mağaza mobilyasına ihtiyacınız var, ne gibi yenilikler yapabilirsiniz, bütçenize göre en iyi mağaza mobilyasına nasıl ulaşırsınız tarzı tüm sorular mağaza mobilya tasarım ve uygulama ekibi tarafından detaylıca yanıtlanıyor. Mobilya tasarım ve uygulama hizmetlerimizden yararlanmak ya da bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Benzer İçerikler

Pendik'te Endüstriyel Dekorasyon Aksesuarları
Çap Proje Editör Ekibi
15 Mart 2021

Pendik'te Endüstriyel Dekorasyon Aksesuarları

Sürdürülebilirlik ve Pendik Mobilya Üretimi Doğa Dostu Malzemeler ve Üretim Süreçleri
Çap Proje Editör Ekibi
15 Mart 2021

Sürdürülebilirlik ve Pendik Mobilya Üretimi Doğa Dostu Malzemeler ve Üretim Süreçleri

Ev Dekorasyonunda Özgün Dokunuşlar Pendik'de Özel Mobilya Aksesuarları
Çap Proje Editör Ekibi
15 Mart 2021

Ev Dekorasyonunda Özgün Dokunuşlar Pendik'de Özel Mobilya Aksesuarları